הצהרת דת לשיחרור מהצבא

  • הצהרת דת בפני צה"ל
    הודיה | 14/09/2008 18:44

    בס"ד שלום, ברצוני להצהיר על דתיותי בפני צה"ל ע"מ לקבל פטור. הבנתי שבשביל זה אני צריכה לחתום בבית משפט על מסמך הצהרה מסוים. תוכלו להסביר לי בבקשה את הפרוצדורה? מתי איפה ואיך זה נעשה? תודה מראש

    • הצהרת דת לשיחרור מהצבא
      עו"ד גיא פרבמן | 16/09/2008 00:54

      לענית דעתי הינך צריכה לחתום על תצהיר בפני עו"ד שבו הינך מצהירה כי הינך שומרת מצוות. את התצהיר יש להגיש לאישור בימ"ש

      • תודה, כיצד אני מגישה את התצהיר?
        הודיה | 17/09/2008 12:07

        האם אני ניגשת לבית משפט, חותמת ומגישה?