בתי משפט

  • דיון בבית משפט
    שירי | 13/09/2008 17:36

    שלום, מחר יש לי דיון בבית משפט לגבי תביעה שהגשתי נגד חברת נסיעות וחברת כספי. רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריכה לדעת מראש לפני הדיון בבית המשפט. האם יש כללים מיוחדים שפה רשמית או איך בכלל מתנהל המשפט. כדי להערך לכך. תודה מראש, שירי

    • בתי משפט
      עו"ד דוד צורי | 14/09/2008 15:52

      אם מדובר בביהמ"ש לתביעות קטנות, אז הוא אינו מחוייב בסדרי הדין ואף לא בדיני הראיות ולכן אין צורך ללמוד מראש כלום. אם מדובר בבימ"ש שלום וכו' אז מומלץ לסיים תואר במשפטים ושנת סטאג' לכל הפחות. או במילים אחרות מומלץ לקחת עו"ד. אני מקוה שמדובר בתביעות קטנות במקרה זה.