מענה לשאלה

  • ממי לבקש?
    אודי | 09/08/2008 22:36

    ממי אפשר לדרוש את כול הליך התביעה מיום התחלתו היינו מהפעולה הראשונה ועד לאחרונה והאם זה כרוך בתשלום כלשהוא כולל פרוטוקולים וחקירות וחקירות נגדיות עדויות ראיות ונספחים ממש הכול מכול.

    • מענה לשאלה
      עו"ד גיא פרבמן | 09/08/2008 22:59

      הבקשה להוצאות הינה צריכה להיות חלק מהתביעה עצמה היא אינה מצריכה אגרה נוספת.אולם, במידה ולא הגשת את הבקשה להוצאות כחלק מהתביעה אתה יכול להגיש בש"א חדשה ולבקש את ההוצאות (הבש"א תעלה לך אגרה)