מספר שאלות

  • מספר שאלות לגבי הגשת תביעה בבימ"ש לתביעות קטנות
    דניאל | 17/07/2008 18:43

    שלום רב, לאחר מסכת ייסורים מול חברה ידועה, החלטתי לפנות לבימ"ש לתביעות קטנות על מנת לממש את זכאותי ולקבל את המגיע לי. רציתי לשאול מספר שאלות בנושא: 1. האם ישנה האפשרות לא לחשוף את כל המסמכים התומכים בדבריי, בכתב התביעה? אני מניח שהנתבע יישקר במהלך הדיון, במידה ולא יהיה חשוף למסמכים אלו ואני מעדיף לנצל זאת לטובתי בבימ"ש, מאשר לתת לו את היכולת להכין תגובה משפטית ומותאמת עם עו"ד של החברה. אני גם מאמין שחשיפה כזו במהלך הדיון, תפגע באמינות הנתבע. 2. האם ישנה האפשרות להשאיר את תשלום הפיצויי מעבר לסכום המיותר שנגה ממני, לשיקול דעתו של השופט ? (בגין טרחה, הוצאות טלפון, דיוור וכד') 3. האם אוכל להיות מיוצג ע"י קרוב משפחה שאיננו עו"ד? 4.במידה והנתבע העתידי לא מעוניין להפיק לי את המסמכים שביקשתי (חשבוניות,מכתבים וכד'), האם ישנה האפשרות להגיש תביעה ראשונית ובה לבקש את המצאת המסמכים לצורך הגשת כתב תביעה מעודכן ? הרי מאוד קשה להגיש כתב אישור ללא חשבוניות, לדוגמא. כמובן שביכולתי להוכיח כי הנתבע לא הגיב קודם לבקשתי להמצאת מסמכים אלו. אודה לעזרתכם, דניאל

    • מספר שאלות
      עו"ד גיא פרבמן | 19/07/2008 21:42

      דניאל שלום ! המלצתי לגשת לייעוץ משפטי מעמיק. לצערי בלי לראות את החומר הרלוונטי קשה להייתן לך ייעוץ מקצועי. הינך יכול לפנות בפניה דחופה לפורום שלנו. בהצלחה