סעיף 214(ח) לתקסד"א

  • סעיף 214 ח' בתסד"א
    שחר | 13/07/2008 06:26

    הגשתי תביעה (סדר דין מהיר) ללא עו"ד, מספר ימים לפני הגשת כתב ההגנה העו"ד של הנתבעת פנה לבימ"ש וטען שלא פעלתי בהתאם לסעיף 214ח בתסד"א (צירפתי את המסמכים אך לא ערכתי רשימה- שאני לא מבין גם את הכוונה של רשימה אם יש נספחים לתביעה) הרשם קבע כי יש להגיש רשימת מסמכים בהתאם לסעיף 214ח, ולאחר מכן יוגש כתב ההגנה שאלתי היא האם המדובר הינו ליום הגשת התביעה או ברגע שאני שולח את הרשימה לבית המשפט שהרי לאחר הגשת התביעה ושיחות על העו"ד של הצד השני הבנתי מה הם מתכוונים לטעון אז חיפשתי מסמכים נוספים שחשיפה שלהם בשלב זה לפני כתב ההגנה תפגע קשות בקו התביעה שלי מה לעשות ? תודה רבה

    • סעיף 214(ח) לתקסד"א
      עו"ד גיא פרבמן | 15/07/2008 10:43

      המלצתי לשכור שירותי עו"ד. העובדה שהצד השני מתנהל בסיוע עו"ד מסייע רבות לו בכול העניין של ניהול נכון של הגנה. אתה יכול לפנות דרך הפורום שלנו בפנייה דחופה בעניין. במאמר מוסגר אציין, כי אתה חייב להגיש את המסמכים הנוגעים לכתב התביעה