מיקום הגשת התביעה

  • מקום הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות
    לין | 08/07/2008 12:27

    צהריים טובים גיא, שאלה נוספת וחשובה לא פחות: אבי (התובע) מתגורר ביבנה ואילו הנתבע מתגורר אף הוא ביבנה. האם יש אפשרות להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות בבית משפט אחר לתביעות קטנות במחוז מרכז (ראשל"צ, לדוגמה) ולא ברחובות? דעתו של משפטן ששאלתי בנושא זה הייתה כי הדבר אפשרי וניתן להגיש בכל מחוז מרכז (http://nevo.co.il/serve/home/nafa.asp) אך כשדיברתי עם המוקד הארצי של בתי המשפט - נאמר לי כי ניתן להגיש את התביעה רק בבית המשפט לתביעות קטנות ברחובות. מדוע כך הדבר? האם יש סיכוי שקיבלתי תשובה לא מדוייקת מהמוקד? אשמח מאוד אם תוכל לעזור, מכיוון שהדבר יקל עלינו עד מאוד. תודה רבה.

    • מיקום הגשת התביעה
      עו"ד גיא פרבמן | 08/07/2008 21:31

      לין שוב שלום ! לאור העובדה שאביך והנתבע הינם גרים ביבנה. מקום הגשת התביעה הינה רחובות (צדקה המוקדנית)

      • תודה רבה לך, אבל..
        לין | 09/07/2008 01:16

        מאחר וכבר שלחנו בקשה למחיקת משפט, נאלץ להתמודד עם התוצאות. עצם העובדה שאין לנו שום יכולת להגיש את התיק לאחר המחיקה לבית משפט אחר במחוז מרכז, מסבכת את העניינים. אין שום דבר שניתן לעשות בעניין? נימוק שניתן להציג או כל דבר כזה או אחר? אנחנו מעט נואשים. בכל אופן, אני מאוד מודה לך על זמנך. המשך שבוע טוב ומוצלח. לין.