פינוי שוכר

  • פינויי דייר בשכירות
    שולי | 07/07/2008 15:32

    מה הפרוצידורה להוצאת דייר בשכירות שנגמר לו החוזה בעוד כחודש והודיע שהוא לא רוצה להתפנות? ובמקרה שצריך להודיע לבית משפט כמה זמן נימשך התהליך?

    • פינוי שוכר
      עו"ד גיא פרבמן | 07/07/2008 16:39

      המלצתי לשלוח לו מכתב התראה מעו"ד עוד היום. הגשת התביעה לפינוי תוכל להיעשות רק לאחר שהסכם השכירות יופר. המון בהצלחה

      • משך זמן הפינוי?
        שולי | 07/07/2008 19:31

        תודה,אך כמה זמן יכול להמשך זמן הפינוי ברגע שנושא זה מגיע לבית משפט מיום התביעה?

        • פינוי דייר
          עו"ד גיא פרבמן | 08/07/2008 21:24

          נושא הפינוי זמן הפינוי הינו תלוי באופן ניהול ההליכים בפני בימ"ש זה יכול לנוע בין חודש - לשנתיים. המלצתי להכין לפעם הבא חוזה שכירות בפני עוה"ד שידאג להקטין ככול הניתן את הסיכונים וכן ימנע ממך מצב כפי שאת עומדת כיום