העירייה לא תובעת את השכן

  • העירייה לא תובעת את השכן
    משה | 28/06/2008 22:55

    שלום לעו"ד בבניין שלנו אחד השכנים גר מזה שנים רבות בדירה הרשומה בבעלות אביו. לפני כשנתיים אביו נפטר, השכן ממשיך לגור באותה דירה אך לא מעביר אותה על שמו. כיום העירייה תובעת את בעלי הדירות, למעט אותו שכן, בגין מתקן לאצירת אשפה. העירייה טוענת שהיא אינה יכולה לתבוע את אותו שכן כיוון שאינו רשום בטאבו כבעל הדירה. השאלה שלנו - האם נכון הדבר שהעירייה אינה יכולה לתבוע אותו בשום עילה למרות שבפועל הוא גר במשך שנים באותה דירה ובפועל (לא בטאבו) הוא בעצם בעל הדירה?! משה

    • העירייה לא תובעת את השכן
      עו"ד גיא פרבמן | 29/06/2008 20:57

      שלום רב ! עליכם לפנות לעירייה ולחייבה לתבוע את המנוח או את עיזבונו.