סיכוי תביעה קטנה

  • סיכוי בתביעה קטנה?
    אודי | 06/06/2008 20:17

    קיבלתי דו"ח חניה ע"י פיקוח עירוני בשנת 2006 כמשלוח הביתה -ושם נתבקשתי לשלם דו"ח שהודבק לי באוטו שנה לפני היינו ב-2005 הדו"ח המקורי היה 500 ש"ח והשני הוקפץ ל-750 ש"ח . ולעולם לא נשלח לי הביתה דרישה לתשלום חוב מקורי אלא רק את ההצטברות היינו 750 ש"ח . האם וב

    • סיכוי תביעה קטנה
      |עו"ד גיא פרבמן | 07/06/2008 13:24

      בטרם תגיש תביעה המלצתי לפנות לרשות המקומית שתמציא לך שנשלח לך בדואר רשום הדו"ח במידה ולא יומצא אישור מתאים תוכל לנהל מול העירייה מו"מ להקטנת הדו"ח

      • שאלה קטנה ונוספת בעניין
        אודי | 07/06/2008 16:43

        תודה על התשובה. אך כאשר לא הומצא האישור ע"י העירייה האם עכשיו נוצרת לי עילה לתביעה ע"מ לקבל את החזר כספי ששולם בגין הדו"ח?