גירושין

  • סביב הסכם גירושין
    עדן | 27/05/2008 18:34

    אני גרושה מזה שנה. לא נערך כל הסכם ביני ובין בעלי לשעבר בדבר חלוקת רכוש, היות ולא היה רכוש משותף. לאחר החתימה נזכרתי שלפני שעזבתי את הבית (ששיך אליו), השארתי שם חפצים בעלי ערך סנטימנטלי. פניתי אליו כמובן אך הוא מסרב להחזיר. שאלתי באיזה הליך משפטי, אם בכלל אוכל לקבל סעד בענין? ושאלה נוספת: לפני כחודש בהגיעו לקחת את בננו לשבת,(בן שנתיים) הוא בקש את העגלה על מנת שיוכל לטייל עמו בשבת. מאז הוא מתחמק מלהחזיר את העגלה בטענה שמשפחתו היא שקנתה את העגלה לילד במתנה ולכן זה שלו בדיוק כמו שזה שלי. אין באפשרותי לקנות כעת עגלה, והיא די נחוצה לי, אבל הוא מסרב, שוב כאן שאלתי כיצד אני פועלת משפטית להחזירה.

    • גירושין
      ; עו"ד גיא פרבמן | 28/05/2008 23:36

      עליך להגיש תובענה לבית משפט לענייני משפחה בנוגע לרכוש שלך