חברה איטלקית

  • נוסף, לאי קבלת מזוודה לאחר נחיטה
    עוז | 24/03/2008 15:37

    שלום רב, ברצוני להדגיש כי לחברת התעופה הנ"ל אין כלל נציגות בארץ במידה ואזכה במשפט , כיצד אגבה סכום הכסף שבית המשפט יחייב את החברה האטלקית , לכן הנני שואל האים יש הגיון להגיש תביעה? בתודה עוז

    • חברה איטלקית
      ; עו"ד גיא פרבמן | 24/03/2008 22:55

      בשאלתך הקודמת ציינת שקיימת להם נציגות לקבלת כתבי תביעה או מכתבים. לאור זאת קיימת סמכות שיפוטית בישראל אתה יכול להגיש כתב תביעה ולבצע את המסירה לכתובת למסירת כתבי התביעה. ברגע שנמסרה התביעה ולא הוגש כתב הגנה תוכל להגיש בקשה לפס"ד בהיעדר כתב הגנה ולפעול למימוש הנכסים של החברה לרבות עיקול על הנכסים שלהם בחו"ל. בכול מקרה המלצתי לפנות לעו"ד שיטפל עבורך בעניין.