תביעה קטנה

  • תיק תביעה קטנה לא מטופל
    שלומי | 23/03/2008 15:07

    שלום, הגשתי תביעה קטנה לאחר שנהג רכב פגע ברכבי בתאונה וסרב לתקן את רכבי. הוזמנו לדיונים מספר והשופט קבע, כנראה בגלל חוסר ראיות מוצקות שלי, שעד של הנתבע ילך לבדיקת פוליגרף להבדק על טענותיו. העד זומן כבר מספר פעמים להבדק ואינו מגיע לבדיקת הפוליגרף. ביקשתי מבית המשפט להגיע להחלטה בגלל התעלמות הנתבע . אך ביהמ"ש לא קובע מועד לדיון ולא מגיע להחלטה. כיצד עלי לפעול לזרוז ההליכים? אם העובדה שעד הנתבע לא מתייצב לבדיקה ,כמוה שאי הגשת כתב הגנה ? שלחתי כבר 3 מכתבים ואין מענה. התיק כבר נמצא בדיון מ- 2005. אודה לך על תשובתך המקצועית.

    • תביעה קטנה
      ; עו"ד גיא פרבמן | 23/03/2008 15:39

      המלצתי להגיש בקשה לפס"ד וזאת לאור העובדה שהנתבע לא דאג שהעד מטעמו ילך לפוליגרף. בימ"ש מחוייב להשיב לבקשה מסוג זה ובמידה ולא יינתן מענה לשביעות רצונך תוכלי לערר על ההחלטה בפני בימ"ש מחוזי. בהצלחה

      • המשך- תביעה קטנה
        שלומי | 23/03/2008 17:47

        אני מודה לך מאד על תשבותך. כאמור ביקשתי פס"ד כבר 3 פעמים במכתבים לביהמ"ש (שנכנסו למערכת- וידאתי זאת)עד כה ללא התייחסות. כיצד פונים לביהמ"ש המחוזי? האם עלי לשכור עו"ד ? התביעה היא על סך 5000 ש"ח , אני לא רוצה להסתבך יותר מדי... תודה!

    • תביעה - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 20/07/2008 09:33

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות: תביעה, ראה: תביעה