תביעה קטנה

  • רכישת מקרר
    רבקה | 24/02/2008 18:43

    לום רב לפני שנתיים רכשתי מקרר, יש לנו עליובטוח, מהיום שרכשנו אותו יש לנו רטיבות בתא הירקות, הזמנו מספר פעמים איש שרות אבל ללא הועיל, בסוף שבוע אני זורקת כמות רצינית של ירקות, שמסתכם לי בהרבה כסף. מה עלי לעדות טני עוהגת עצות תוגה רבקה

    • תביעה קטנה
      עו"ד אמיתי אביעד | 27/02/2008 00:14

      נראה שבמקרה שלך בעיקר עליך להצטער שקנית את המקרר הספצפי בלי לבדוק קודם כל האם הוא טוב. מעבר לזה..תתייעצי באיש מקצוע בתחום, תקבלי חוות דעת על המקרר האם הוא תקין באופן כללי או לא. באם יוצא שאכן רכשת מקרר פגום את יכולה לאחר מיצוי האפשרויות של פניה לחנות ממנה רכשת, את האופציה של הגשת תביעה קטנה. במקרה שלך נראה שיהיה לך מאוד קשה להוכיח נזק, אם בכלל. בהצלחה.

    • איך חיכית שנתיים אם הנזק הוא ככה? פשוט חבל..  לת
      אביתר | 29/02/2008 16:54