תביעות קטנות

  • תביעות קטנות
    שרית | 20/02/2008 07:45

    לום רב הגשתי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. היה תאריך לדיון כבר אך הדיון לא התקיים , האם מותר לי לךאחר קביעת דיון להגיש ראיות נוספות או שאני צריכה לבקש רשות להגיש ראיות נוספותץ אלי לציין שמהצד השני הוגש כתב הגנה. תודה שרית

    • תביעות קטנות
      ; עו"ד גיא פרבמן | 20/02/2008 19:12

      לא הבנתי משאלתך האם הראיות החדשות הינו טענות חדשות או הוכחות לנכונות טענותיך. במידה שהם ריות לנכונות טענותיך תוכלי במעמד הדיון לבקש לצרפם

      • אם גם אפשר לדעת מה הסכום המקסימלי היום לתבוע בתביעות קטנות?  לת
        יורי | 24/02/2008 02:31