ביטול פס"ד

  • ביטול החלטה מצד השופטת
    שרית | 07/02/2008 02:01

    שלום רב תבעתי רשות מקומית בגין נזקי גוף, בתאריך הדיון מי שממונה מטעם הרשות לא הגיע, השופטת בדקה ומצאה שהיתה אישור מסירה,השופטת קבעה שנקבל פיצוי 500 שקל, היום קבלנו ביטול החלטה מבית בגין הודעת הצד שכנגד ש4 ימים לפני מועד הדיון הוא אושפז. הצד שכנגד לא טרח להודיע לבית המשפט וגם לא בקש מהממונים עליו להודיע על ביטול יום הדיון. האם עלי להסכים להחלטה ומה עלי לעשות. \תודה שרית

    • ביטול פס"ד
      ; עו"ד גיא פרבמן | 12/02/2008 09:51

      בימ"ש רשאי לבטל את החלטתו אם מצא טעמים מוצדקים לאי הופעת הצד שכנגד. במקרה כזה ייתקיים דיון שבגינו בימ"ש יפסוק בעניין