ערעור על החלטה המאשרת הגשת ערעור

  • תגובה על ערעור בזכות
    אפרת | 23/12/2007 16:49

    מה הדרך ומהם המועדים להגשת תגובה (התנגדות או תגובה אחרת) על החלטה למתן ערעור בזכות לפי תקנה 397 לתקסד"א. (כלומר, הצד שכנגד ביקש לערער ואושרה בקשתו ואני מבקשת להתנגד לכך)

    • ערעור על החלטה המאשרת הגשת ערעור
      עו"ד אמיתי אביעד | 25/12/2007 22:05

      לטעמי המענה לשאלתך מסתכם בארבע מילים- חבל על הזמן שלך..המקרה מכל מקום מורכב - מומלץ להוועץ בעו"ד

      • אשמח אם תוכל להרחיב
        אפרת | 27/12/2007 09:03

        הסבר קצר למה חבל לי על הזמן.....? תודה..

        • ערעור על זכות ערעור
          עו"ד אמיתי אביעד | 27/12/2007 09:22

          תקנה 409 לתקנות סדר הדין קובעות כי לא ניתן לערער על החלטה המרשה לערער. על החלטה הדוחה בקשת רשות ערעור ניתן לערער ברשות לבית המשפט דלמעלה. בכל מקרה מדובר בעניין מורכב כמו שאמרתי..