תביעה קטנה

  • תביעות קטנות
    martin | 19/09/2007 12:26

    אני לא מבין איך עובד ההליך של תביעות קטנות. האם קיים תשלום אגרה? האם יש זכות ערעור על פסיקה של ביהמ"ש לתביעות קטנות? תודה

    • תביעה קטנה
      עו"ד אמיתי אביעד | 25/09/2007 16:33

      אכן יש לשלם אגרה, ואכן יש אפשרות לערער - אך ברשות בלבד- תוך 15 יום מיום קבלת פסק הדין ולאחר קבלת רשות בלבד- וזו מוגשת לבית המשפט המחוזי..עצתי- בצמוד לבית המשפט לתביעות קטנות קיימת עמדת מידע וסיוע יעילה וללא כל תשלום- שווה להיעזר בה.