תביעה קטנה

  • בעי קטנה :
    אלון | 14/08/2007 16:23

    כיצד והיכן מגישים תביעות "קטנות"? הפרוצדורה שונה מהליך משפטי רגיל?

    • תביעה קטנה
      עו"ד אמיתי אביעד (אביעד איטח ושות) | 14/08/2007 19:17

      אלון שלום, תביעה קטנה מוגשת בלשכה המצויה בצמוד לכל בית משפט שלום. תביעה זו מנוהלת ככלל ללא עו"ד כאשר סכום התביעה מוגבל לסך של 17,800 ש"ח (מתעדכן מעת לעת). האגרה המשתלמת עומדת על סך בוגבה 1% מגובה התביעה+עמלת הקלדה, כאשר ישנו סכום מינימום. ישנם מדריכים קצרים בעניין, וכן ישנם מתנדברים שעוזרים בעניין זה - כך זה קיים למיטב ידיעתי וניסיוני בלשכה בבית משפט השלום בתל-אביב. בהצלחה!!

      • המון תודה!  לת
        אלון | 15/08/2007 02:04