מחיר שירות- סוד מסחרי

  • סוד מסחרי-מחיר שירות ללקוח
    רעות | 17/02/2010 15:54

    האם מחיר שירות שאני מספק לכל אחד מלקוחותיי נחשב לסוד מסחרי לפי חוק עוולות מסחריות?

    • מחיר שירות- סוד מסחרי
      אמיר טנא, עו"ד | 17/02/2010 17:04

      *** ההודעה נערכה ע"י מנהל הפורום - קישור מסחרי הוסר *** רעות שלום, מחיר שירות אותו את מספקת יכול להיחשב כסוד מסחרי על פי חוק עוולות מסחריות, אולם יש לבחון כל מקרה לגופו. מומלץ להיוועץ עם עו"ד טרם נקיטת הליכים כלשהם. אמיר טנא, עו"ד

      • מחיר שירות כסוד מסחרי
        עו"ד אפי אהרונוב | 17/02/2010 19:00

        ערב טוב רעות, בחינת היות נתון סוד מסחרי תלויה, במדה רבה, בסודיות הנתון ובמגבלות חשיפתו ע"י אחרים. לכן, יש חשיבות להגדיר מראש את המחיר כסוד מסחרי במסגרת הסכמים עם גורמים שונים. היה והסוד לא 'גודר' באמצעים שונים, יש לבחון את הנסיבות בכללותן בטרם בוחנים נקיטת צעדים שונים כנגד מפיציו.

        • מחיר שירות כסוד מסחרי
          עו"ד אמיר טנא | 18/02/2010 08:36

          כמובן שהגדרה מראש, כי מחיר שירות מהווה סוד מסחרי מחזקת טענה כזו, אולם יש לזכור שהגדרת מחיר שירות כסוד מסחרי, לאו דווקא הופכת אותו לכזה ובכל מקרה ייבחנו נסיבות המקרה הספציפי.