אזכור לקוחות באתר אינטרנט

  • איזכור של לוגו או סימן
    עלמי | 06/02/2010 09:42

    אני רוצה להקים אתר אינטרנט לעסק שלי כאשר אני עובד מול חברות גדולות כגון: בנקים. 1. האם אני יכול לאזכר את שמם של לקוחותיי? 2. האם אני יכול לפרסם הסימן שלהם ליד ציון שמם או באצר בכלל כפרסום לקוחות שאני עובד עימם? תודה רבה מראש

    • אזכור לקוחות באתר אינטרנט
      עו"ד אפי אהרונוב | 06/02/2010 18:37

      שבוע טוב עלמי, יש לבקש רשות מכל לקוח. ניתן לעשות זאת בהסכם ההתקשרות שלך עמם באמצעות הכללת סעיף מתאים, או, בדיעבד ובמקום שבו אין סעיף כזה בהסכם ההתקשרות, לבקש רשות מכל גוף שכזה ולמנוע בכך סכסוכים משפטיים ועסקיים מיותרים. בהצלחה.

      • מותר לעשות את זה?
        גלעד | 29/10/2010 09:58

        מיה מיה עיצובים מיה מטבחים

        • שאלה חשובה..
          גלעד | 29/10/2010 09:59

          אומגה 3 צמחי מרפא תוספי מזון