מהלך שכזה חושף אותך לתביעות בגין הפרת זכויות יוצרים

  • פתיחת אתר עם לינקים לשרתים בחול
    ליאור | 04/02/2010 10:24

    שלום אני רוצה להקים אתר שבו יהיו לינקים להורדה של תוכנות פרוצות לאייפון כלומר התוכנות לא יישבו אצלי אלא בשרתים בחו"ל אשר לא שייכים לי כמובן שבאתר לא יהיה שום לינק לתוכנות ישראליות האם זה מותר לי?

    • מהלך שכזה חושף אותך לתביעות בגין הפרת זכויות יוצרים  לת
      עו"ד גיא קדם | 04/02/2010 10:33

      • אפילו שאני מפנה לאתר כבר קיים?
        ליאור | 04/02/2010 10:35

        *** ההודעה נערכה ע"י מנהל הפורום *** למשל יש אתר בחול שנקרא ****** שהוא מפרסם שם את התוכנות ואני רק רוצה לשלוח לינקים לשם גם זה אסור?

        • ההפנייה המודעת לאתר מפר, חושפת אותך לתביעות בגין הפרה  לת
          עו"ד גיא קדם | 04/02/2010 10:59

          • מה אני כן יכול לעשות? בטוח שיש פירצה
            ליאור | 04/02/2010 11:01

            אם אני למשל מפרסם את התוכנה בלבדאבל את לינק להורדה אני שולח באופן אישי למייל של כל אחדזה אפשרי?

            • לא מכיר דרך למנוע ממך כליל את החשיפה לתביעה  לת
              עו"ד גיא קדם | 04/02/2010 11:13