הפרת זכויות יוצרים

  • העתקת פיסקה מאתר אינטרנט
    צביקה | 17/01/2010 20:07

    שלום, קיבלתי היום תביעה מעו"ד על כך שהעתקתי פיסקה מאתר לאתר אחר. אני חייב לציין שמדובר בפסקה של מספר משפטים אשר יש בה תוכן פשוט המתאר מהו בית אבות. האם יש לי ממה לחשוש? האם זה לא נסיון להשיג כסף...? אשמח לקבל יעוץ תודה צביקה

    • הפרת זכויות יוצרים
      עו"ד גיא קדם | 18/01/2010 08:44

      שלום צביקה, צריך לבחון את הנסיבות באופן פרטני. מומלץ להתייעץ עם עו"ד הבקיא בתחום.