הקרנת סרטים פיראטיים

  • לפעמים רואים סרטים פיראטיים
    ניר | 13/01/2010 12:49

      אני מכיר פאב שבו מלצרים לפעמים רואים סרטים פיראטיים כאשר אין מספיק לקוחות ההקרנה מתבצעת מהנייד של אחד העובדים שמביא אותו למשמרת ובאישור של רב מלצרים שאומר מתי אפשר לראות סרט ורב מלצרים גם כן מצטרף לצפייה   שאר המלצרים רק באים לשבת לראות את הסרט  האם מלצרים שרק באים לראות את הסרט מפרים זכויות היוצרים ? האם כדאי להם לעזוב את מקום העבודה ולמצוא משהו אחר ?   תודה ניר

    • הקרנת סרטים פיראטיים
      עו"ד אפי אהרונוב | 13/01/2010 22:36

      ערב טוב ניר, כל מי שצופה בסרטים פיראטיים, במיוחד במקום ציבורי, לוקח על עצמו סיכון משפטי, גם אם מידתו אינה שווה ביחס לכל המעורבים בעניין.