פנית לייעוץ אישי. תשובה תמסר לך במסגרת הייעוץ האישי.

  • קנין רוחני בעיצוב אתרים
    אורי עילם | 22/10/2009 21:36

    שלום רב,אני מעצב ומתכנת אתרים צעיר בפרילנס. לפני כשנתיים יצרתי לחברה אתר בית, הן את העיצוב והן את התיכנות. לפני כחצי שנה פנתה אלי בעלת החברה לקבלת הצעת מחיר ליצירת אתר שני, שיהיה העתקה של הראשון אבל עם תכנים שונים. את הצעת המחיר לא קיבלה, אבל את האתר השני בכל זאת יצרה (כנראה בעזרת מתכנת אתרים אחר), כהעתק של הראשון. האתר משתמש באותו עיצוב ואף באובייקט פלאש מהאתר המקורי.מעולם לא נחתם חוזה בינינו שהסדיר את נושא הקניין הרוחני. שאלתי היא: האם העיצוב הוא אכן עוד קניין רוחני שלי? האם יש פה מקום לקבלת פיצוי? אם כן - אילו צעדים כדאי לי לקחת לטפל בעניין?אשמח לכל עזרה.בתודה מראש,אורי

    • פנית לייעוץ אישי. תשובה תמסר לך במסגרת הייעוץ האישי.  לת
      עו"ד גיא קדם | 25/10/2009 12:07