הסוגיה אינה קשורה לזכויות יוצרים

  • קניין- זכות האדם ביחס לאביריו הניתנם להשתלה
    מאיר | 13/08/2009 14:52

    האם זכות האדם ביחס לאביריו הנתנים להשתלה היא זכות אישית או רכושית?

    • הסוגיה אינה קשורה לזכויות יוצרים  לת
      עו"ד גיא קדם | 13/08/2009 14:54

      • טוב איפה לשאול
        מאיר | 13/08/2009 15:00

        לא ראיתי ישי לדיני קניין איפה אוכל לשאול?? ופה יש קניין רוחני לא רק זכויות יוצרים

        • העניין גם לא קשור לקניין רוחני. נסה בפורום זכויות אדם או רשלנות רפואית.  לת
          עו"ד גיא קדם | 13/08/2009 15:03

          • השתלת אבירים
            מאיר | 14/08/2009 11:02

            ברשלנות רפואית ובזכויות האדם לא עונים לי אתה יכול לתת לי תשובה בבקשה זאת דחוף

            • השתלת אברים
              עו"ד גיא קדם | 14/08/2009 16:14

              בטוחני שישיבו לך בהקדם. מכל מקום, אני איני בקיא בתחום ההשתלות, אך למיטב הבנתי הסוגייה מוסדרת בדין ואין אדם יכול לעשות באיבריו כרצונו.

              • השתלת אבירים
                מאיר | 15/08/2009 15:31

                כן אבל השאלה שלי האם זו זכות רכושית או אישית??

                • כאמור, איני בקיא בתחום ואיני יכול להשיב לך על השאלה (שכשלעצמה נראית לי תיאורטית/פילוסופית)  לת
                  עו"ד גיא קדם | 15/08/2009 15:35