קריקטורה

  • קריקטורה
    ניב | 30/05/2009 14:04

    האם הפקת קריקטורה של ידוען למטרה מסחרית יש בה הפרה של זכות רוחנית מוסרית או כלשהי

    • קריקטורה
      עו"ד יריב קדם | 01/06/2009 22:19

      זו סוגיה מעניינת. עקרונית קריקטורה חסינה לתביעה מפני זכות יוצרים, לשון הרע או הפרת הפרטיות, אולם לא תמיד. יש לבחון כל מקרה לגופו.

      • ובמילים אחרות ?
        ניב | 02/06/2009 01:05

        ניתן לראות כיום בסדרת סלבס אנימציות קריקטורות לדמויות סלבס אם זאת אני לא חושב כי נתקבל אישור מכל הדמויות המופיעות אישור בדבר הפקת אנימציה ודמות קריקטורית עבורה מה גם שההפקה הינה מסחרית לכל דבר השאלה המתבקשת הינה בעבור אנימציה שתמכר לכל דורש אשמח אם אוכל לקבל תשובות נוספות בנושא