הסכם בלעדיות

  • קניין רוחני
    קובי | 28/04/2009 11:48

    פוטרתי מעבודתי כטכנאי שירות למאזני גשר למשאיות לאחר 8 חודשים לא חתמתי על שום מסמך סודיות או הסכם עם המעביד מיד לאחר שפוטרתי החלטתי להיות עצמאי בתחום זה. השאלה שלי אם יש לי אפשרות לפרסם את עצמי ללקוחות החברה ואם יש באפשרותי לתת שירות ללקוחות בודדים שמשכירים את המאזני גשר. נכון לעכשיו אני בשלבי שיווק ופרסום העסק שלי.לאחר 4 ימים מרגע שפוטרתי קבלתי מכתב מע"וד של החברה שחל עליי איסור מוחלט לתקן מאזני גשר של החברה בפרט לכאלה שנמצאים בשכירות.אבקש לקבל מענה בדחיפות בתודה קובי.

    • הסכם בלעדיות
      עודד דרדיקמן | 28/04/2009 13:29

      שלום רב, מבלי להיכנס לפרטי פרטים בנוגע לעיסוקך הספציפי משום שאינני מבין את טענת עו"ד של החברה ובהתאם לשאלתך, לאור העובדה שלא נחתם בינך לבין המעסיק הקודם שלך הסכם בלעדיות וכן הסכם סודיות המונע ממך פנייה ללקוחות החברה ו/או עיסוק במקצוע אותו רכשת אינני רואה סיבה מדוע אינך יכול לפנות ללקוחות החברה וכמו כן לעסוק במקצוע. בכבוד רב ובברכה, עודד דרדיקמן, עו"ד משרד עורכי דין דרדיקמן