קניין רוחני - חוק ה"ספאם".

  • חוק הספאם- מקווה שזה הפורום הנכון..
    עזרה- חוק הספאם | 11/12/2008 13:04

    שלום רב. כולי תקווה שזהו הפורום הנכון. אני מתנדבת בעמותה למען בעלי חיים ואני ועוד מספר מתנדבים הכנו מסמך המספר על פעילות העמותה והמעלה בקשה לתרומות והתנדבות. ניסיתי לבדוק במספר אתרים ופורומים האם שליחת פורמט זה הוא מנוגד לתיקון האחרון (חוק הספאם) מכיוון שיש בו בקשת תרומות. מחד ראיתי דעות לפיהן עמותות (לא למטרת רווח כמובן) אינן נכללות במסגרת העסקים שאינם מורשים עוד לשלוח חומר פרסומי אך מאידך ראיתי במקומות אחרים שגם שליחת בקשה מעין נחשבת כפרסומת 'אסורה' לשליחה לתפוצה רחבה. אנחנו מעוניינים לשלוח את המסמך לתפוצה רחבה ככל הניתן בכדי לקבל סיוע (אנחנו במצב כלכלי גרוע מאוד) ואשמח לתשובה חד משמעית בנושא כי לא קיבלתי אותה במקום אחר ו (מן הסתם) אין לנו את המשאבים לפנות באופן פרטי לעו"ד שייעץ לנו על כך. תודה רבה מראש.

    • קניין רוחני - חוק ה"ספאם".
      עו"ד יריב קדם | 11/12/2008 15:41

      החוק לתיקון חוק התקשורת (בזק ושידורים) (תיקון מס' 40), התשס"ח-2008, המכונה חוק "הספאם" אינו מחריג עניינים שאינם לרווח, או ענייני עמותות. רצ"ב הנוסח.