סופיות אישור

  • אורך זמן מתן אישור שימוש בזכויות יוצרים
    רמדא | 23/11/2008 14:41

    שלום רב, אם אני מבקש אישור לשימוש ביצירה כלשהיא ואכן מקבל אישור מבעל זכויות היוצרים, האם יש טווח של זמן שבו פגה התקופה ואני מחוייב לבקש שוב את אישורו של בעל הזכויות? אם כן כמה. תודה מראש,

    • סופיות אישור
      עו"ד יריב קדם | 02/12/2008 22:24

      הסופיות יכולה לנבוע מהאמור במפורש נהבקשה, או מהאישור, ובהעדרם (1) מנסיבות העניין, כגון אם האישור לארוע או פרוייקט מסויים- או (2) בהוראה חדשה של נותן הרשיון על הפסקתו תוך זמן סביר מההודעה, בהתחשב בעקרון הציפיות, בועקרון ההסתמכות.

      • תודות  לת
        רמדא | 05/12/2008 15:49