הפרת הפרטיות בפרסום מכתב

  • שימוש במכתבי לפרסום ציבורי
    בטי | 12/07/2008 19:00

    שלחתי מכתב לראש העיר הנל פרסם את מכתבי בשמי בעיתונות ללא אישורי נזק ישיר לא נגרם לי מעבר לחוסר נעימות סביבתית ושאלות....אנשים אי נוחות מירבית נגרמה לי מה ניתן לעשות עם זה

    • הפרת הפרטיות בפרסום מכתב
      עו"ד יריב קדם | 12/07/2008 21:57

      סעיף 2(5) לחוק הגנת הפרטיות קובע: "העתקת תוכן של מכתב או כתב אחר שלא נועד לפרסום, או שימוש בתכנו, בלי רשות מאת הנמען או הכותב, והכל אם אין הכתב בעל ערך היסטורי ולא עברו חמש עשרה שנים ממועד כתיבתו; לענין זה, "כתב" – לרבות מסר אלקטרוני כהגדרתו בחוק חתימה אלקטרונית, התשס"א-2001;"