זכות יוצרים בעמוד אינטרנט

  • שאלה על זכויות יוצרים
    גילעד | 13/04/2008 12:32

    ברשות אתר בנושא רפואה. אמרו לי שזכויות יוצרים לא תופס לגבי עובדות ונתונים. אם רוצה לשלב באתר שלי רשימת קישורים בנושא רפואה אלטרנטיבית. אני מכין רשימת קישורים בנושא רפואה אלטרנטיבית בנושא רפלקסולוגיה ומציג אותם בסדר מסויים. האם זה מוגן? או שההגנה תוספת רק לאיך שאני מציג את הנתונים באתר וסדר הקישורים ותיאור האתר.

    • זכות יוצרים בעמוד אינטרנט
      עו"ד יריב קדם | 13/04/2008 18:28

      אם מדובר ברשימה טכנית של פריטים, סביר להניח שאין עליה הגנת זכות יוצרים

      • תודה רבה, אבל שאלה...
        גילעד | 15/04/2008 14:12

        אם הרשימה כוללת שמות של אתרים או דפים ברשת תחת סיווג, האם זה נחשב לרשימה טכנית של פריטים? האם אין כאן מקוריות באיסוף, בבחירה בסידור וכו' שמקנה זכות יוצרים? עוד שאלה, אם אני נכנס לאתר קישורים ומקליק על קישור, ומשלב אותו אצלי, האם זה ייחשב הפרה?