תאונת אופנוע בחו"ל

  • תאונת אופנוע בחו"ל - אפשר לקבל כסף?
    רונן | 18/12/2011 18:42

    לאחרונה חבר זכה בסכום נכבד בדין ודברים עם הפול לגבי תאונת אופנוע במסגרת העבודה. גם לי היתה תאונת אופנוע לפני שלוש שנים, רק שהיא היתה בחו"ל במסגרת טיול. האם אפשר לתבוע את הביטוח (ביטוח מטיילים מורחב של הראל) ולקבל כסף בגינה?

    • תאונת אופנוע בחו"ל
      עו"ד יקי רנד | 20/12/2011 10:19

      יש לעיין בהוראות הפוליסה אשר הוצאה לך על מנת לתת תשובה רצינית. בדרך כלל, היקף הכיסוי הביטוחי בפוליסות ביטוח נסיעות, נמוך מזה המוקנה לנפגעי תאונות דרכים בארץ ע"פ חוק.