ביטוח אובדן כושר עבודה

  • שאלה בקשר לביטוח אובדן כושר עבודה
    לירון | 14/12/2011 16:47

    לאנשי הפורום שלום רב סוכנות הביטוח שמבטחת את כל האנשים בעבודה שלי סירבה לתת לי ביטוח אובדן כושר עבודה רק בגלל שיש לי משקל עודף מבלי לדרוש ממני לערוך בדיקות. האם זה חוקי?

    • ביטוח אובדן כושר עבודה
      עו"ד גיל קראוס | 15/12/2011 16:09

      צהריים טובים, יש חברות ביטוח שמסרבות לבטח במקרים מסוימים. הסירוב הוא מצד חברת הביטוח ולא הסוכנות. יחד עם זאת, אפשר לנסות ולחפש חברת ביטוח אחרת אשר תהיה מוכנה לבטח. נשמע לי קצת מוזר שאף חברה איננה מוכנה לבטח רק בשל משקל עודף.

      • תשובה לתגובה
        לירון | 16/12/2011 13:25

        תודה לך על תשובתךרציתי לציין שעוד לא בדקתי בחברות אחרות אבל אני רציתי להיות מבוטח בתנאים של שאר הקולגות שלי. בנוסף הם רוצים ממני 250% פרמיה על ביטוח ריסק.