נזק לרכוש על-ידי צד ג'

  • נזק לרכוש על ידי צד ג
    אריה | 13/12/2011 13:58

    היה אצלי נציג מחברת  אחזקות  שמקושרת לחברת הביטוח על מנתלראות מה הנזק  ולתת הצעת מחיר כדי שחברת הביטוח תאשרבמידה ולאחר אישור ההצעה מתגלים  תוך כדי העבודה נזקיםנוספים שלא היו נראים לעין שקשורים למקרה הביטוח חלה עלחברת הביטוח לתקנם

    • נזק לרכוש על-ידי צד ג'
      עו"ד גיל קראוס | 13/12/2011 16:41

      צהריים טובים, כעיקרון, על חברת הביטוח חלה חובה לכסות את כל הנזקים שנובעים ממקרה הביטוח. בפועל, לעיתים נתקלים מבוטחים בבעייה לקבל מחברת הביטוח כיסוי לנזקים שנתגלו בשלבים מאוחרים.