פגיעה בתאונת דרכים

  • איזה ביטוח תובעים? ואת מי?
    דודו | 13/12/2011 12:39

    שלום, אשמח לתשובות: אדם נפגע ברכבו בת.ד. ע"י רכב אחר שאין לו שום פרט מלבד מס' הרכב הפוגע. 1. כיצד ניתן לאתר את פרטי הנהג? 2. האם תובעים את ביטוח חובה של הנהג או את הביטוח של הרכב הפוגע?תודה רבה

    • פגיעה בתאונת דרכים
      עו"ד גיל קראוס | 13/12/2011 16:40

      צהריים טובים, כאשר מדובר בנזקי גוף, תמיד התביעה מוגשת נגד ביטוח החובה של הרכב שבו נהג או נסע הנפגע. ניתן דרך המשטרה ולפי מס' הרישוי של הרכב לאתר את פרטי הנהג.