תשובה

  • לא מבין מה רוצים ממני
    דוד | 12/12/2011 13:56

    שלום, קרנית הגישו נגדי הודעת צד ג' בגלל תאונה דרכים שבה נפצעה ילדה. יש לי אישור משטרה שאומר שהאוטו שלי לא היה מעורב בתאונה וגם נסגר התיק הפלילי שפתחו נגדי בגין חוסר ראיות. גם קרנית יודעת את זה וכתבה בהודעה שלה שככל שיוכח שאני אשם בתאונה היא תבקש ממני כסף. האפ אני עדיין צריך להגיש כתב הגנה? האם העובדה שבמשטרה קבעו שלא הייתי מעורב והעובדה שסגרו נגדי את התיק הפלילי מספיקה לי כדי להתגונן? תודה

    • תשובה
      עו"ד יניב בקאל | 12/12/2011 16:17

      אתה חייב להגיש כתב הגנה ואני ממליץ לך לפנות לעו"ד שמתמחה בתאונות בכלל ובייצוג והגנה על נתבעים בפרט. עצם העובדה כי התיק התעבורתי/פלילי נסגר נגדך אינה מעלה או מורידה בתיק האזרחי בו הוגשה נגדך ההודעה לצד שלישי. משמעות ההודעה נגדך היא שתיאלץ לשלם לקרנית כל סכום שהיא תפצה את הילדה. הבעיה היא שאין לך שליטה על סכום הפיצוי שקרנית תשלם ולכן כדאי שתפנה לעו"ד. יש כל כך הרבה דברים לעשות כדי להתגונן ולהפחית את סכום הפיצויים שישולמו לילדה, לכן, פנה בהקדם לעו"ד. בהצלחה ! עו"ד יניב בקאל

    • הודעת צד ג' של קרנית לאחר סגירת תיק משטרה
      עו"ד יקי רנד | 13/12/2011 12:16

      לעובדה כי המשטרה קבעה במסגרת חקירתה, כי לא ניתן לקשור אותך לתאונה, וכפועל יוצא סגרה התיק נגדך, בהחלט יש משקל במסגרת ההליך האזרחי, אם כי קרנית איננה מנועה מלהוכיח ההיפך, קרי, כי חרף קביעת המשטרה, אתה הוא בכל זאת נהג הרכב הפוגע. עליך להתגונן אל מול התביעה, ומומלץ בחום כי תעשה זאת באמצעות עו"ד.