פיצויים בגין פוסט -טראומה

  • פוסט טראומה
    עידו | 11/12/2011 21:49

    עברתי תאונת דרכים . ומכרה שלי טענה , שלה זה נראה כי אני סובל מתסמינים פוסט טראומטיים מהתאונה. שאלתי היא האם ניתן לתבוע את ביטוח החובה בגין זה ? ומה עלות הפיצויים בגין נכות של 1 אחוז ?

    • פיצויים בגין פוסט -טראומה
      עו"ד יקי רנד | 13/12/2011 12:26

      פגיעה נפשית, כמו פגיעה פיזית, הינה ברת פיצוי ככל שנגרמה עקב תאונת הדרכים. לא ניתן במסגרת פורום זה, וע"פ הנתונים אשר מסרת, להעריך את גובה הפיצוי ההולם את ענינך.