תאונות אישיות

  • תאונות אישיות
    רוני | 11/12/2011 11:31

    שלוח אני מורה במשרד החינוך. נפצעתי בבית בכוויה דרגה 3. אני יושב חודש בבית אבל מקבל משכורת ממשרד החינוך על חשבון ימי מחלה. האם יש אפשרות לתבוע את ביטוח לאומי על תאונות אישיות.או את חברת הפנסיה שלי הראל שלשם אני מפריש פנסייה?תודהרוניתודה

    • תאונות אישיות
      עו"ד יקי רנד | 13/12/2011 13:08

      עליך לברר האם הינך זכאי לתגמולי ביטוח מקרן הפנסיה בגין אובדן כושר עבודה. אתה אמור להיות מכוסה. תגמולי ביטוח לאומי משולמים רק אם אינך זכאי לתשלום בגין התקופה בה אתה מצוי באובדן כושר עבודה. באופן עקרוני, ניצול ימי מחלה שולל הזכאות לקבל תגמול מביטוח לאומי. תוכל להרחיב בעניין זה, בפורום ביטוח לאומי באתר.