תיקון נזקים באופן עצמאי

  • ביטוח צד ג
    אריה | 11/12/2011 09:02

    היינגרם לי נזק לרכוש בדירה  מהשכן שדירתו מבוטחת גם כלפי צד ג לחברת הביטוח יש חברת אחזקות שנועדה לתקן את הנזקים  שכבררוצים להתחיל בעבודה עוד לפני שבא שמאי האם אין זה מחובתהשל חברת  הביטוח לשלוח שמאי לפני התיקון כי בעיני זה נראהתמוהה בנוסף האם יש באפשרותי להביא שמאי ומתקניםבאופן פרטי ולדרוש את ההצאות מכיוון שלהם אין  אינטרסתודה

    • תיקון נזקים באופן עצמאי
      עו"ד יקי רנד | 13/12/2011 13:11

      חב' הביטוח איננה מחוביתצ לשדלוח שמאי, אלא מחויבת להשיב המצב לקדמותו, קרי, לתקן את הנזקים אשר מקום בדירת השדכן. במידה ואתה מעוניין לבצע את התיקון באופן עצמאי, עליך להגיע להסכמות עם חב' הביטוח מבעוד מועד, שכן במידה ותפעל באופן חד צדדי, אתה עלול להיתקל בסירוב מצד חב' הביטוח להשתתף במלוא עלות התיקון.