שיק מחברת הביטוח

  • צ'ק לחברה בע"מ שנסגרה (למוטב בלבד עם קרוס)
    מיקי | 11/07/2011 01:28

    קיבלתי מחב' הביטוח צ'ק על החזר פרמיות מביטוח חיים שהופעל(כתוצאה מתאונה הפכתי לנכה סגרתי העסק החב' הייתה בבעלותי וכן סגרתי חשבון הבנק)חב הביטוח המשיכה לגבות כסף מהחשבון האישי שלי כמובן.איך מושכים הצ'ק? הודעתי לסוכן הביטוח על שינוי החשבון וכך התנהלו העברות הכספים.עד לצק הנ"ל שממנו כמו גם תשלומים אחרים נוכה מס הכנסה במקור

    • שיק מחברת הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 12/07/2011 16:22

      צהריים טובים, אם לא ניתן לפדות את השיק בחשבון החברה, עליך לפנות לסוכן הביטוח ולבקש ממנו את תיקון השיק על שמך.