ביטוח מנהלים בזמן שהייה בחו"ל

  • המשכת ביטוח מנהלים בזמן שהייה בחו"ל?
    ליטל | 18/06/2011 20:48

    שלום רב, הנני מתגוררת בחו"ל מזה כ-7 חודשים. בזמן עבודתי בישראל היה לי ביטוח אובדן כושר עבודה,ביטוח חיים וביטוח מנהלים. לאחרונה קיבלתי מכתב מחברת הביטוח כלל בה הייתי מבוטחת הדורש את תשלום הביטוח על הפער של 7 חודשים. ברצוני לדעת האם כדי להמשיך לשלם ולשמור את הזכויות שלי בפוליסה או להקפיא אותה? תודה רבה, ליטל

    • ביטוח מנהלים בזמן שהייה בחו"ל
      עו"ד יקי רנד | 19/06/2011 10:43

      יש לבדוק מול חב' "כלל", את נחיצותו של רצף ביטוחי ביחס לכל אחד מהכיסויים הקיימים בפוליסה. על פניו, כיסוי "ריסק", במסרת פוליסת ביטוח חיים, הינו כיסוי המצריך תשלום קבוע, ללא קשר לשהותך בחו"ל. לעומת זאת, יש לבדוק האם העדרותך מהארץ, מאפשרת לך להקפיא את תשלום הפרמיה בגין אובדן כושר עבודה, ולחדשה עם שובך לארץ, אלא אם כן עבודתך בחו"ל, מכוסה ע"י "כלל". בכל מקרה, כדאי לבצע בדיקה ביחס לכל אחד מרכיבי הביטוח ישירות מול "כלל".

    • תשובה והצעה לעזרה
      כלל- שירות לקוחות | 19/06/2011 12:27

      ליטל שלוםקראנו את הודעתך ונשמח לעזורבמידה ושהותך בחול תהיה ארוכה ובמידה והסדרת את כל הביטוחים הנדרשים מעצם שהותך בחול הרי כפל ביטוחים לא יואילו לך. עם זאת , אם הביטוחים שקיימים הינם היחידים חשוב מאד שתיצרי קשר עם סוכן הביטוח שטיפל בתיקך לפני יציאתך לחו"ל ותסדירי איתו את כל הנדרש . במקרים מסוימים ישנם תנאים מגבילים למי שנמצא בחול, רק איש מקצוע בתחום זה יכול לענות לך ולכן חשוב שתבקשי לקבל את כל המידע הנדרש לעניין הביטויים מעצם שהייתך בחול.את מוזמנת גם לפנות עם שאלותיך לאי-מייל הבא, תוך ציון של שמך המלא, מס' הטלפון שלך ולינק להודעה מהפורום דרכו הגעת ונציג של החברה יחזור אליך בהקדם עם תשובות והנחיות :mokinternet@clal-ins.co.il בברכהצוות שירות לקוחות ON- LINE, כלל ביטוח