ביטוח דירה

  • ביטוח מבנה + תכולה
    רותי | 18/06/2011 18:45

    ניסיתי למצוא באינטרנט השוואה אמיתית בין ביטוחי בתים, וכל האתרים מבקשים מספר טלפון והבטחה שסוכן יחזור אלי. האם יש מקום בו ניתן לעשות השוואה רצינית בין תוכן הפוליסה ומחיריה? תודה!

    • ביטוח דירה
      עו"ד יקי רנד | 19/06/2011 10:39

      ניתן לפנות לסוכן ביטוח אשר מטפל עבורך בביטוחים אחרים, ולהיוועץ בו מהי הפוליסה המתאימה לך ביותר לביטוח דירה. ניתן לעיין במאמרים ברשת, המפרטים את הכיסויים המקובלים בפוליסת דירה, ולערוך ע"פ פרמטרים אלו, השוואה בין פוליסות הקיימות בחברות הביטוח השונות, והמפורסמות באתרי הבית של חברות הביטוח.