סירוב חברת הביטוח

  • סירוב חברת ביטוח לבטח אותי בביטוח מחלות קשות.
    אדי | 15/06/2011 20:00

    חברת ביטוח סירבה לבטח אותי בביטוח מחלות קשות שכוללת גם מחלת הסרטן,רק בטענה שאצל שני הורי נתגלתה מחלת הסרטן לפני שמלאו להם 60 שנה.יש לציין ששני הורי נפטרו מהמחלה.הצעתי להם שאני מוכן לשלם יותר,כי אני נימצא בקבוצת סיכון,אך קיבלתי תשובה שלילית.אני לפני גיל 30 בלי שום בעיות בריאותיות,שומר על עורך חיים בריא,לא מעשן מתאמן בקביעות בחדר כושר.האם חברת ביטח התנהלה בצורה חוקית?תודה

    • סירוב חברת הביטוח
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2011 14:48

      צהריים טובים, על חברת ביטוח לא מוטלת חובה לבטח אדם זה או אחר במסגרת פוליסת מחלות קשות והיא יכולה לסרב לעשות כן.