חברת הביטוח איננה משלמת

  • חב' ביטוח מתעללת
    אבישי | 15/06/2011 11:32

    לעו"ד שלום, חברת ביטוח מזה קרוב לשנה אינה מעבירה כספים למוסד סיעודי בו אבי,88, (המאושפז עפ"י חוק נפגעי תאונות דרכים ) אשר הפך לסיעודי לחלוטין כתוצאה של תאונת דרכים. הוא נמצא במוסד זה קרוב לשנתים. למרות שעפ"י הסכם בין חב' ביטוח לבין המוסד המתיר העברת תשלומים לפי "שוטף פלוס 60 יום " בפועל חב ' ביטוח מצפצפת על כך - ביקורת מצבו מבצעת מידי חודש אך כסף אינה מעבירה . גם בעבר היו פיגורים בתשלומים אך לא עד כדי כך . מוסד סיעודי כבר התיאש מהם ופנה למשפחה ( אני גם אפוטרופוסים של אבי ) שאנו נשלם במקום חב' ביטוח או שנוציא אותו . האם אפשר וכיצד לפתור פעם אחד לתמיד את העניין ולהבטיח תשלום רציף מצד חב' ביטוח?? מאד אודה לך על תשובתך

    • חברת הביטוח איננה משלמת
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2011 14:46

      צהריים טובים, פנו לבית המשפט באופן מיידי ובקשו כי בית המשפט יחייב את חברת הביטוח לעמוד בהתחייבויותיה.