תביעת ביטוח סיעודי

  • תביעת ביטוח סיעודי לאחר פטירה
    hersos | 15/06/2011 11:14

    אבי ז"ל נפטר לפני 3 שנים לאחר שהיה כ9 שנים חולה סיעדי,מוכר ע"י הביטוח הלאמי.בימים אלה הסתבר לי שלאבי היה ביטוח סיעודי משנת 1968 במכבי.הוא לא היזכיר דבר על הביטוח ואנחנו לא ידענו ולא תבענו את הביטוח.האם יש אפשרות היום לקבל חלק מהפרמיה או לתבוע את הביטוח.יש לנו את כל המסמכים לגבי מצבו הרפואי. תודה רבה

    • תביעת ביטוח סיעודי
      עו"ד גיל קראוס | 16/06/2011 14:45

      צהריים טובים, ביטוח סיעודי נועד לתת מענה ישיר בעת קיומו של המצב הסיעודי ולכן לאחר הפטירה אין להערכתי רלוונטיות לפוליסה.