פוליסת ביטוח דרך הבנק

  • פוליסת ביטוח דרך נציג הבנק
    חן | 13/06/2011 23:35

    שלום רב,קיבלתי הלוואה דרך הבנק והבנק חייב אותי לעשות ביטוח מקיף.האם הבנק יכול לחייב לעשות כך?האם נציג הבנק יכול לעשות חבילה עם סוכן ביטוח שהוא מבוטח בו כדי להכניס אותי בעסקה שלו כדי לעשות ביטוח מקיף דרכה ולחייב אותי להיות עם אותו סוכן?להיום הסוכן הביטוח כל פעם אומר לי בטלפון שהוא עשה חבילה עם הנציג הבנק שאני יעשה ביטוח רק אצלו.היום גם מאיים בי בתביעה.מה עושים?אודה לתשובתכם!

    • פוליסת ביטוח דרך הבנק
      עו"ד גיל קראוס | 14/06/2011 23:54

      ערב טוב, אני מבין שהרכב משועבד ולכן הבנק דורש ביטוח מקיף ודרישה זו לגיטימית לאור שעבוד הרכב. הבנק אינו יכול לחייב אותך לעבוד עם סוכן מטעמו דווקא.