דרישה לתוספת תשלום

  • דרישה לתוספת תשלום בביטוח סיעודי
    ליאורה | 13/06/2011 22:12

    שלום. אני מבוטחת בפוליסה קבוצתית בביטוח סיעודי ביחידה 1 . רציתי להגדיל את הביטוח הסיעודי ל-3 יחידות לשם כך נדרשתי להגיש הצהרת בריאות חדשה . עקב הצהרת הבריאות הזו נדרשתי להוסיף בנוסף לפרמיה תוספת תשלום עקב מחלות שהיו כבר בהצהרת הבריאות הראשונה ליחידה 1 . נדרשתי לשלם את תוספת הפרמיה במעבר מהפוליסה הקבוצתית לפרטית בזמן סיום העבודה. האם דרישה זו חוקית ? הרי המחלות היו ידועות ומוצהרות כבר בהצהרה הראשונה ואז לא נדרשה תוספת תשלום במעבר לפרטית . תודה

    • דרישה לתוספת תשלום
      עו"ד גיל קראוס | 14/06/2011 23:53

      ערב טוב, יש לבחון את מלוא הנסיבות ואת הוראות הפוליסה, אך דעי כי ברגע שביקשת לבצע שינוי בפוליסה למעשה מדובר בפוליסה שהיא חדשה במובנים רבים.