ביטוח נסיעות לחו"ל

  • תביעת ביטוח לחו"ל בשל הפלה בזמן השהות בחו"ל.
    מיכה | 13/06/2011 18:49

    שלום רב, בחודש 09/2009 טסנו אני ואשתי לחופשת ירח דבש בתאילנד. את כרטיסי הטיסה ואת הביטוח רכשנו דרך סוכנות מסוימת.ביום השלישי לטיול אישתי חשה כאבים עזים, ואז גילינו שהיא עברה הפלה טבעי (יצוין, כי נודע לנו שהיא בהיריון רק לאחר ההפלה). חופשת ירח הדבש נהרסה ובמקום לבלות בחופים בילינו בבתי חולים. לא אישרו לנו לחזור ארצה מבלי לבצע ניתוח בבי"ח בתאילנד, אע"פ שביקשנו לבצע את הניתוח בארץ. נאלצנו לרכוש כרטיסי טיסה נוספים דרך חברה אחרת על מנת לחזור ארצה ולבצע את המשך הטיפול בארץ.לאחר חזרתו ארצה, פנינו לחברת הביטוח בבקשה לכסות את כל ההוצאות שנגרמו לנו עקב המאורע, אולם, נוכחנו לדעת כי קיים חריג בפוליסת הביטוח שאומר שכל הוצאות ההיריון אינן מכוסות בביטוח.האם החריג הינו חוקי אע"פ שלא ידענו שאשתי בהיריון לפני הטיסה?האם יש משהו שביכולתנו לעשות כדי למנוע את רוע הגזירה?תודה מראשמיכה.

    • ביטוח נסיעות לחו"ל
      עו"ד גיל קראוס | 14/06/2011 23:50

      ערב טוב, אם אכן מופיע חריג כה ברור בפוליסה, הרי שיהיה קשה מאוד לטעון טענות נגד חברת הביטוח.