ביטוח חיים

  • תביעה ביטוח חיים
    גלית | 01/05/2011 11:02

    ב"השלום רב,חמי נפטר לפני כ 3 שנים בצורה פתאומית.עקב כך שעבדתי בסוכנות לביטוח, חשבתי לפשפש ולחפש ואכן מתסבר שיש לו פוליסות ביטוח חיים ב2 חברות ביטוח (שכמובן לא מנדבות מעצמן את המידע ודיי מנפנפות אותי בטלפונים) רציתי לדעת האם יש חוק התיישנות ע"כ ואיך מבצעים את התהליך בדרך היעילה ביותר?בתודה מראש ויישר כוח על כל העזרה שאתם נותנים כאן (פניתי בעבר בנושא אחר)תודה גלית

    • ביטוח חיים
      עו"ד דנה | 03/05/2011 06:54

      תקופת ההתיישנות הינה 3 שנים. מאחר ואין ברשותי נתונים נוספים כגון: האם היתה פניה לאחרונה לחברת הביטוח אני ממליצה לפנות לעו"ד בדחיפות לבדוק סוגיה זו. גם לאחר תקופת ההתיישנות יש אפשרות לקבל פיצוי והכל בהתאם לנסיבות.בהצלחה