ביטוח תאונות אישיות

  • ביטוח
    יוסף | 14/03/2011 11:27

    אם קרתה למישהו תאונת עבודה שכתוצאתה נקבעה לו נכות ע"י המל"ל. הוא לא היה מודע לכך שיש לו ביטוח תאונות אישיות. לאחר שלוש שנים הוא גילה זאת, והוא רוצה לקבל תשלום מהביטוח, הביטוח טוען שאם עברו שלוש שנים מן התאונה הוא לא זכאי. יצויין שהביטוח לא שלח לא שום טפסי עידכון או משהו דומה כדי לידע אותו על הביטוח. האם אפשר בכל זאת להוציא מהם כסף בטענה שלא עידכנו אותו כל תקופה מסויימת על פרטי הפוליסה, זאת ע"פ חוק שירותים פיננסיים(ביטוח) בסעיף 6?

    • ביטוח תאונות אישיות
      עו"ד יקי רנד | 14/03/2011 20:48

      הסעיף אליו אתה מפנה, מתייחס לפוליסת ביטוח חיים. איננה מכיר הוראה דומה החלה על ביטוח תאונות אישיות, המחייבת את חברת הביטוח מדי שנה לתת דין וחשבון אודות הפוליסה.